Ξεπερνώντας και τον 14ον όροφο, το Neocleous Tower προχωρά βάση προγράμματος

Ξεπερνώντας και τον 14ον όροφο, το Neocleous Tower προχωρά βάση προγράμματος

Κατακτώντας νέα ύψη, η πορεία εργασιών είναι εντυπωσιακή καθώς το εμβληματικό κτίριο υψώνεται στον ουρανό της Λεμεσού, βάση χρονοδιαγράμματος

Το Neocleous Tower αποτελεί ένα σύγχρονο, βιώσιμο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Λεμεσού, το οποίο καλεί τις εταιρείες να επιλέξουν το μέλλον της αριστείας στο εργασιακό περιβάλλον. Επαναπροσδιορίζοντας την μορφή του υφιστάμενου εργασιακού τρόπου ζωής και θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τα κτίρια γραφείων στην Κύπρο, η ανάπτυξη προσφέρει ένα οικολογικό, τεχνολογικά καθοδηγούμενο και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον που προάγει την επιτυχία, τη συνεργασία και την ευημερία των εργαζομένων.

Η ανάπτυξη προχωρά με εξαιρετικούς ρυθμούς, με στόχο την πιστή εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος. Ο σωστός εσωτερικός προγραμματισμός συνεχίζεται καθώς εκτελούνται παράλληλες εργασίες σε όλες τις φάσεις. Ο κύριος Παναγιώτης Καραγιάννης, ιδρυτής της εταιρείας P.J. Karayiannis Civil Engineers και Υπεύθυνος Έργου, αναφέρει σχετικά με την πορεία των εργασιών στο Neocleous Tower. «Έχουμε ήδη ολοκληρώσει και τον 14ον όροφο ενώ παράλληλα προχωρούμε σε τοιχοποιίες και σκυρόδεση του 15ου. Έχουμε αισίως φτάσει τα 68 μέτρα ύψος από το σημείο εδάφους και προχωράμε απρόσκοπτα.  Αυτή η ταχεία εξέλιξη υπογραμμίζει τη δέσμευση του έργου για έγκαιρη παράδοση και αρχιτεκτονική αριστεία, αναβαθμίζοντας περαιτέρω το κύρος της στον τομέα των κτιρίων υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε πολύ περήφανοι που κατευθύνουμε την πορεία αυτού του μοναδικού αρχιτεκτονικού αριστουργήματος, ένα έργο στολίδι για την πόλη μας».

Παράλληλα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση πλαισίων αλουμινίων στους χαμηλότερους ορόφους καθώς και στους ανοικτούς χώρους του 5ου. Συνεχίζονται επίσης ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στα 3 επίπεδα του υπογείου, ενώ προχωρά κανονικά και η ολοκλήρωση του ισογείου και του δεύτερου ορόφου.  

Με ρίζες στην καινοτομία και στην πρόοδο της βιωσιμότητας, η εντυπωσιακή κάθετη πόλη χρησιμοποιεί πρωτοποριακές οικολογικές πρακτικές, πράσινη διαχείριση έργου και εργαλείων διαχείρισης απόδοσης.  Η πιστοποίηση LEED − Leadership in Energy and Environmental Design −αποτελεί ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο επιτυχίας όσο αφορά στη βιωσιμότητα, και σαφή αναγνώριση των πρώτης τάξεως κατασκευαστικών τεχνικών και πρακτικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Neocleous Tower είναι από τα πρώτα κτίρια γραφείων του είδους του στην Κύπρο που φιλοδοξεί αυτή την διάκριση, ανοίγοντας το δρόμο για τον μετασχηματισμό της αγοράς.

Η πιστοποίηση LEED υπογραμμίζει τη δέσμευση του έργου για πράσινες πρακτικές, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τα παγκόσμια πρότυπα βιωσιμότητας. Καταδεικνύει ένα κτίριο που είναι ενεργειακά αποδοτικό και περιβαλλοντικά υπεύθυνο, το οποίο παρέχει έναν υγιή χώρο εργασίας για τους ενοίκους του.

Η επιλογή του Neocleous Tower σηματοδοτεί ένα ταξίδι προς την εταιρική επιτυχία και δημιουργική εργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με γραφεία προς ενοικίαση, επικοινωνήστε μαζί μας στο:

+357 25 268600

[email protected]

www.neocleoustower.com