Το Neocleous Tower προχωρά δυναμικά κατακτώντας νέα ύψη

Το Neocleous Tower προχωρά δυναμικά κατακτώντας νέα ύψη

Η έναρξη κατασκευαστικών εργασιών στον ένατο όροφο του εντυπωσιακού νέου επιχειρηματικού κτιρίου της Λεμεσού σηματοδοτεί νέα ύψη στην εταιρική αριστεία και στη διαμόρφωση πρωτοποριακών χώρων εργασίας

Το Neocleous Tower αποτελεί ένα σύγχρονο, βιώσιμο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Λεμεσού, το οποίο καλεί τις εταιρείες να επιλέξουν το μέλλον της αριστείας στο εργασιακό περιβάλλον. Επαναπροσδιορίζοντας την μορφή του υφιστάμενου εργασιακού τρόπου ζωής και θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τα κτίρια γραφείων στην Κύπρο, η ανάπτυξη προσφέρει ένα οικολογικό, τεχνολογικά καθοδηγούμενο και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον που προάγει την επιτυχία, τη συνεργασία και την ευημερία των εργαζομένων.

Αποτελούμενο από πάνω από 12.600 τετραγωνικά μέτρα χώρων γραφείων και παγκόσμιας κλάσης κοινόχρηστων χώρων, το κτίριο θα εκτείνεται σε 26 ορόφους. Η κατασκευή του ένατου ορόφου ξεκίνησε πρόσφατα, μετά την ολοκλήρωση του μοναδικού πέμπτου ορόφου, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο που θα συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα και τον πρωτοποριακό εσωτερικό σχεδιασμό. Με πλούσιους πράσινους χώρους και υπαίθριες βεράντες, ο διπλού ύψους πέμπτος όροφος δεν είναι απλώς ένα κατασκευαστικό επίτευγμα, αλλά υπόδειγμα εργασιακού τρόπου ζωής. Οι πράσινοι κοινόχρηστοι χώροι του κτιρίου, όπως αυτοί του πέμπτου ορόφου, θα προσφέρονται για επικοινωνία και δικτύωση, ενώ παράλληλα θα παρέχουν στους ενοικιαστές να μέρος για να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν. Με συνολική έκταση 678 τετραγωνικών μέτρων, αυτός ο γενναιόδωρος και φιλόξενος χώρος συμπληρώνεται με απρόσκοπτη θέα της πόλης και της θάλασσας.

Η ανάπτυξη αυτή προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα χωρίς καθυστερήσεις, έχοντας φτάσει στον 9ο όροφο. Αυτή η ταχεία εξέλιξη υπογραμμίζει τη δέσμευση του έργου για έγκαιρη παράδοση και αρχιτεκτονική αριστεία, αναβαθμίζοντας περαιτέρω το κύρος της στον τομέα των κτιρίων υψηλών προδιαγραφών.

Με ρίζες στην καινοτομία και στην πρόοδο της βιωσιμότητας, η εντυπωσιακή κάθετη πόλη χρησιμοποιεί πρωτοποριακές οικολογικές πρακτικές, πράσινη διαχείριση έργου και εργαλείων διαχείρισης απόδοσης. Η πιστοποίηση LEED − Leadership in Energy and Environmental Design −αποτελεί ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο επιτυχίας όσο αφορά στη βιωσιμότητα, και σαφή αναγνώριση των πρώτης τάξεως κατασκευαστικών τεχνικών και πρακτικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Neocleous Tower είναι από τα πρώτα κτίρια γραφείων του είδους του στην Κύπρο που φιλοδοξεί αυτή την διάκριση, ανοίγοντας το δρόμο για τον μετασχηματισμό της αγοράς.

Η πιστοποίηση LEED υπογραμμίζει τη δέσμευση του έργου για πράσινες πρακτικές, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τα παγκόσμια πρότυπα βιωσιμότητας. Καταδεικνύει ένα κτίριο που είναι ενεργειακά αποδοτικό και περιβαλλοντικά υπεύθυνο, το οποίο παρέχει έναν υγιή χώρο εργασίας για τους ενοίκους του.

Η επιλογή του Neocleous Tower σηματοδοτεί ένα ταξίδι προς την εταιρική επιτυχία και δημιουργική εργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με γραφεία προς ενοικίαση, επικοινωνήστε μαζί μας στο:

+357 25 268600
[email protected]
www.neocleoustower.com