Μια αποκλειστική εικονική περιήγηση στο Neocleous Tower

Μια αποκλειστική εικονική περιήγηση στο Neocleous Tower

Το μοντέρνο, περιβαλλοντικά βιώσιμο και υψηλής ποιότητας κτίριο γραφείων στην καρδιά της Λεμεσού, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τους εσωτερικούς του χώρους.

Επαναπροσδιορίζοντας τη μορφή του υφιστάμενου εργασιακού τρόπου ζωής και θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τα κτίρια γραφείων στην Κύπρο, το Neocleous Tower προσφέρει ένα τεχνολογικά καινοτόμο και ανθρωποκεντρικά σκεπτόμενο εργασιακό περιβάλλον το οποίο σκοπό έχει να προάγει την αριστεία, τη συνεργασία και την ευεξία όσων θα στεγαστούν κάτω από αυτό.

Αποκαλύπτοντας τις πρώτες εικόνες από τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου μέσω virtual εργαλείου περιήγησης, το Neocleous Tower προσκαλεί εταιρείες υψηλών απαιτήσεων να επιλέξουν το συγκεκριμένο κτίριο για να στεγάσουν τις επιχειρήσεις τους. Μέσω αυτής της εικονικής περιήγησης, ο «επισκέπτης» έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει το αρχιτεκτονικό αριστούργημα, με συνολική επιφάνεια 12.600τμ ενιαίου χώρου γραφείων, με μέσο όρο 285τμ ανά γραφείο, άμεση πρόσβαση σε εκτεταμένους κοινόχρηστους χώρους, γραφειακές εγκαταστάσεις, έναν ευφάνταστο χώρο υποδοχής με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, και μια καταπράσινη πλατεία να περιβάλλει την κύρια είσοδο.

Με στόχο να προσφέρει ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, οι όροφοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να είναι ανοικτοί και ανεμπόδιστοι, ευέλικτοι για κάθε είδους διαμόρφωση αλλά και πλήρως εξοπλισμένοι με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, γεγονός που αναδεικνύεται μέσω της εικονικής περιήγησης στο κτίριο. Ένα άλλο εξαιρετικής σημασίας στοιχείο που αναδεικνύεται, είναι η ρεαλιστική θέα προς το κέντρο της πόλης και την ακτογραμμή της Λεμεσού, από όλα τα επίπεδα του κτιρίου. Περιήγηση στο Neocleous Tower

Δίνοντας έμφαση στην ισορροπία και στην ολιστική ευημερία, το Neocleous Tower δημιουργεί ένα υγιές και υποστηρικτικό προς καινοτόμες πρακτικές περιβάλλον. Περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής, τις καλύτερες στην κατηγορία πρακτικές πράσινων κτιρίων, εκτεταμένα εργαλεία διαχείρισης πράσινων έργων και απόδοσης που ενισχύουν την  αποδοτικότητα και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος.  Ως αποτέλεσμα, το Neocleous Tower φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο εμπορικό κτίριο στην Κύπρο που θα λάβει πιστοποίηση LEED (Leadership in Energy and Environmental Design).

Το Neocleous Tower αποτελεί ένα σύμβολο καινοτομίας, προόδου και αριστείας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.  Με την εμβληματική παρουσία του, προμηνύει μια νέα εποχή προσφοράς υπηρεσιών και ανέσεων προστιθέμενης αξίας στους μισθωτές του.

Επισκεφθείτε αυτό το σύνδεσμο και περιηγηθείτε στο έξυπνο, πράσινο κτίριο γραφείων του μέλλοντος.